Τα δυο άκρα και το λιμάνι του Πειραιά

port
Παρά την τραγική δεκαετία της ανεργίας και της κρίσης, οι εργατοπατέρες μας, μυαλό δεν βάζουν.
Στο εμπορικό τμήμα του λιμανιού του Πειραιά, εκατοντάδες εργαζόμενοι, με το Σωματείο τους, ετοιμάζονται να υπογράψουν ΣΣΕ, με την εταιρεία. Μια σύμβαση με παροχές πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα, με ιδιωτική ασφάλιση των εργαζομένων και αυξήσεις στο ύψος ενός μισθού. Αλλά το ΠΑΜΕ ,έχει άλλη άποψη. Δεν θέλει εργασιακή ειρήνη.

Εκλογές έρχονται, και οι επιχειρήσεις μετατρέπονται σε χώρους επαναστατικής Γυμναστικής. Με δικό του ολιγομελές Σωματείο, ετοιμάζει απεργίες. Το ενδιαφέρον όμως, είναι, ότι στον ίδιο εργασιακό χώρο, ξεφυτρώνει και άλλο Σωματείο, με θέσεις που αναπέμπουν σε Χρυσή Αυγή.

Και βλέπουμε την σύγκλιση των δυο πολιτικών άκρων, στον εργασιακό χώρο του εμπορικού κομματιού του λιμανιού του Πειραιά! Από κοινού τα Σωματεία τους, συμπλέουν και ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις!
Το ΚΚΕ θα πρέπει να το προσέξει καλά αυτό, δεν δικαιολογείται να το παραβλέπει. Αν βλέπει το δέντρο και αγνοεί το δάσος, πρώτο το ΚΚΕ θα βρεθεί μπροστά στις συνέπειες ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, στους χώρους της εργασίας. Και θα είναι πολύ αργά!

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lkourzo-nw1

Έχει ενταθεί τελευταία το φαινόμενο η εκτελεστική εξουσία να επιχειρεί την παρεκτροπή της κοινής γνώμης από τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας, δηλώνει για τη σύλληψή του

w25-211751anastasiades

Μιλώντας στο πρακτορείο Xinhua, ο Κύπριος μπρόεδρος είπε πως οι κινεζικές επενδύσεις βοήθησαν τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, που είχε σχεδόν καταρρεύσει, να εξέλθει από την οικονομική κρίση του 2012-2013