Τα δυο άκρα και το λιμάνι του Πειραιά

port
Παρά την τραγική δεκαετία της ανεργίας και της κρίσης, οι εργατοπατέρες μας, μυαλό δεν βάζουν.
Στο εμπορικό τμήμα του λιμανιού του Πειραιά, εκατοντάδες εργαζόμενοι, με το Σωματείο τους, ετοιμάζονται να υπογράψουν ΣΣΕ, με την εταιρεία. Μια σύμβαση με παροχές πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα, με ιδιωτική ασφάλιση των εργαζομένων και αυξήσεις στο ύψος ενός μισθού. Αλλά το ΠΑΜΕ ,έχει άλλη άποψη. Δεν θέλει εργασιακή ειρήνη.

Εκλογές έρχονται, και οι επιχειρήσεις μετατρέπονται σε χώρους επαναστατικής Γυμναστικής. Με δικό του ολιγομελές Σωματείο, ετοιμάζει απεργίες. Το ενδιαφέρον όμως, είναι, ότι στον ίδιο εργασιακό χώρο, ξεφυτρώνει και άλλο Σωματείο, με θέσεις που αναπέμπουν σε Χρυσή Αυγή.

Και βλέπουμε την σύγκλιση των δυο πολιτικών άκρων, στον εργασιακό χώρο του εμπορικού κομματιού του λιμανιού του Πειραιά! Από κοινού τα Σωματεία τους, συμπλέουν και ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις!
Το ΚΚΕ θα πρέπει να το προσέξει καλά αυτό, δεν δικαιολογείται να το παραβλέπει. Αν βλέπει το δέντρο και αγνοεί το δάσος, πρώτο το ΚΚΕ θα βρεθεί μπροστά στις συνέπειες ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, στους χώρους της εργασίας. Και θα είναι πολύ αργά!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ieronimos

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο οποίος, δεν έχει μιλήσει έως σήμερα - Στην επιτροπή, στην οποία θα συμμετάσχουν και νομικοί, θα μετέχουν και Μητροπολίτες

4409958

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιάζουν αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα είπε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σε ημερίδα με θέμα την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Εθνικής Άμυνας από το 1974 έως σήμερα