Συνάντηση Νοτοπούλου με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης

4622947__1_

Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και το θέμα της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Ζητήματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων ήταν ένα από τα βασικά θέματα της σημερινής συνάντησης στην Θεσσαλονίκη του πρόεδρου της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσού με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ακόμη, στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ευστάθιος Κουτσοχήνας και Αναστάσιος Ντούγκας, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ Μανόλης Λαμτζίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην υφυπουργό ετέθησαν ζητήματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και την αποφυγή παρεμβάσεων του κράτους στην εσωτερική και αυτόνομη λειτουργία τους, καθώς και το θέμα της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, συζητήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας, που τελευταία αυξάνονται ραγδαία.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΤΙ

Να λυσει μωρε αυτη?Ουτε τα κορδονια της δεν μπορει να λυσει.

Caro

Ταιριαστό το όνομα του αρθρογράφου

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ?ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης