Συνάντηση Νοτοπούλου με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Νοτοπούλου με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και το θέμα της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

4622947__1_
Ζητήματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων ήταν ένα από τα βασικά θέματα της σημερινής συνάντησης στην Θεσσαλονίκη του πρόεδρου της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσού με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ακόμη, στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ευστάθιος Κουτσοχήνας και Αναστάσιος Ντούγκας, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ Μανόλης Λαμτζίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην υφυπουργό ετέθησαν ζητήματα που αφορούν στην αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και την αποφυγή παρεμβάσεων του κράτους στην εσωτερική και αυτόνομη λειτουργία τους, καθώς και το θέμα της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, συζητήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας, που τελευταία αυξάνονται ραγδαία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης