Ανήλικοι ξάφριζαν ναούς, σπίτια και οχήματα στην Τρίπολη

Ανήλικοι ξάφριζαν ναούς, σπίτια και οχήματα στην Τρίπολη

Χρήματα, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικά εργαλεία συνολικής αξίας 9.000 ευρώ η λεία τους

astynomia
Χρήματα, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικά εργαλεία συνολικής αξίας 9.000 ευρώ, ήταν η λεία μιας τετραμελούς σπείρας ενηλίκων και ανηλίκων διαρρηκτών που δρούσαν από τις 11 Αυγούστου ως το περασμένο Σάββατο σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης, όπου είχαν διαπράξει τουλάχιστον 11 κλοπές.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι άντρες της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 19χρονο και δύο ανήλικους και αναζητούν έναν 21χρονο, για τους οποίους διαπίστωσαν ότι διέρρηξαν πέντε σπίτια, δυο εκκλησίες και δυο οχήματα, ενώ ξάφρισαν και δυο πολίτες. Μόνο ένα από τα γεωργικά εργαλεία που είχαν κλέψει βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Τα υπόλοιπα κλοπιμαία, εκτός από τα μετρητά, οι δράστες φέρονται ότι τα είχαν πουλήσει σε μία 24χρονη και έναν 36χρονο οι οποίοι περιλαμβάνονται στην δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η δικογραφία αποδίδει κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων στους γονείς τους, έναν 45χρονο και δύο γυναίκες ηλικίας 40 και 45 χρόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης