Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ στις 7 Δεκεμβρίου

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ στις 7 Δεκεμβρίου

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα: «Αρτηριακές, Φλεβικές, Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση»

ahepa1
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 7 Δεκεμβρίου 2018, από τις 16:00 μέχρι τις 20:30, στο αμφιθέατρο « Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα: «Αρτηριακές, Φλεβικές, Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3645 629, Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα http://aggeiakesimeresahepa.gr... στο fax: 210 3644 441 ή στη διεύθυνση email info@apr.com.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης