Σέρρες: Λήστεψαν δυο φορές ανήλικο οι δράστες τεσσάρων κλοπών

Σέρρες: Λήστεψαν δυο φορές ανήλικο οι δράστες τεσσάρων κλοπών

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία των δραστών των δυο ληστειών και διαπιστώθηκε ότι, από τις 27 Οκτωβρίου ως τις 11 Νοεμβρίου, είχαν διαρρήξει τέσσερα καταστήματα, μαζί με έναν 22χρονο

astynomia
Τέλος στη δράση μιας συμμορίας νεαρών που λήστεψαν δυο φορές μέσα σε δυο εβδομάδες τον ίδιο ανήλικο και διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην πόλη των Σερρών, έβαλε η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου, τρεις από τους τέσσερις Έλληνες δράστες ηλικίας 18, 20 και 23 χρόνων πλησίασαν έναν 17χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι βρήκαν εύκολο θύμα τον ανήλικο, γιατί το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου ο 23χρονος τον απείλησε ότι θα τον ξυλοκοπήσει ξανά και τον υποχρέωσε να του δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω του και το κινητό του!

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία των δραστών των δυο ληστειών και διαπιστώθηκε ότι, από τις 27 Οκτωβρίου ως τις 11 Νοεμβρίου, είχαν διαρρήξει τέσσερα καταστήματα, μαζί με έναν 22χρονο. Σε τρία από αυτά δεν μπόρεσαν να κλέψουν κάτι, αλλά από το τέταρτο άρπαξαν χρήματα και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν ανάληψη 200 ευρώ!

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι δράστες έκαναν και άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης