Η IFSAS γιόρτασε τα 10 χρόνια θετικής πορείας στην ασφάλεια και πυρασφάλεια

Η IFSAS γιόρτασε τα 10 χρόνια θετικής πορείας στην ασφάλεια και πυρασφάλεια

Η IFSAS είναι ένας από τις κορυφαίες εταιρείες συστημάτων ασφάλειας και ασφάλειας ζωής στην Ελλάδα, παρέχοντας λύσεις πυρκαγιάς και ασφάλειας

ifsas32
Τα δέκα χρόνια θετικής πορείας της στην Ελληνική αγορά στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας και όχι μόνο γιόρτασε η εταιρεία ΙFSASS.

Η IFSAS είναι ένας από τις κορυφαίες εταιρείες συστημάτων ασφάλειας και ασφάλειας ζωής στην Ελλάδα, παρέχοντας λύσεις πυρκαγιάς και ασφάλειας, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζει έλεγχους πρόσβασης, συναγερμούς εισβολής, αλλά και ηλεκτρονική επιτήρηση κτιρίων και αντικειμένων. Παράλληλα είναι εξειδικευμένος σύμβουλος στον κλάδο πυρασφάλειας και φυσικής ασφάλειας.

Οι πελάτες της δραστηριοποιούνται στις αγορές υψηλής τεχνολογίας, της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, του εμπορίου, της Logistics, των κέντρων πληροφόρησης και κέντρων δεδομένων, όπως πελάτες της με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας είναι οι πρεσβείες, οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οι VIP βίλες, κ.λπ.

΄Ετσι, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών ζωής σε ένα σημαντικό και ευαίσθητο χώρο όπως είναι αυτός της ασφάλειας και της πυρασφάλειας, διοργάνωσε μια ζεστή εκδήλωση-πάρτι στο «οινοποιείο Παπαγιαννάκος», οικοδεσπότης της οποίας όπως ήταν φυσικό ήταν τα ίδια τα στελέχη της ΙFSASS.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας.

Μεταξύ αυτών ήταν η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας, που δεν είναι άλλη από την ΤΥCO/Johnson Controls.

Κλείσιμο
Από την εκδήλωση «κλέφτηκε» λίγος χρόνος έτσι ώστε να παρουσιαστεί κάτω από χαλί της απαλής μουσικής, το όραμα της εταιρείας για ένα ακόμα πιο ασφαλές και σίγουρο μέλλον για όλους, αλλά και για ακόμα πιο πρωτοποριακές εφαρμογές στον τομέα της ασφάλειας.

Παράλληλα, η εταιρεία ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ήταν κοντά της για την πολύτιμη συνεργασία τους στα δέκα αυτά χρόνια της πορείας της, που όπως ομολόγησαν οι παρευρισκόμενοι, ήταν δεκαετία επιτυχίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης