Είχε μεγάλα κέρδη από το λαθρεμπόριο καπνικών ειδών

Είχε μεγάλα κέρδη από το λαθρεμπόριο καπνικών ειδών

Κατά τις έρευνες που έγιναν στις δύο κατοικίες του δράστη, βρέθηκαν συνολικά 2.775 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 161 τυποποιημένες συσκευασίες με συνολικά οκτώ κιλά και 50 γραμμάρια καπνού

veroia_lathraia
Κομβικό ρόλο στην διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού φέρεται ότι έπαιζε ένας 55χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη Βέροια από αστυνομικούς της Ασφάλειας με λαθραία τσιγάρα, αλλά στα δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων εμπορευμάτων και πολύ χρήμα.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στις δύο κατοικίες του δράστη, βρέθηκαν συνολικά 2.775 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 161 τυποποιημένες συσκευασίες με συνολικά οκτώ κιλά και 50 γραμμάρια καπνού, όλα χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Ο 55χρονος έκρυβε σε ένα από τα σπίτια το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό των 18.670 ευρώ, που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή του και κατασχέθηκε ως προερχόμενο από το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης