Στα παπούτσια του έκρυβε 25 «φιξάκια» με ηρωίνη

Στα παπούτσια του έκρυβε 25 «φιξάκια» με ηρωίνη

Στο εσωτερικό τους βρήκαν «φιξάκια» με ηρωίνη έτοιμα για πώληση κι έτσι του έβαλαν χειροπέδες και πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του για έρευνα

fixakia
Ο τρόπος που... βάδιζε ένας 42χρονος σε περιοχή του Δήμου Χανίων, πρόδωσε το μυστικό του που βέβαια γνώριζαν ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, γι' αυτό και τον παρακολουθούσαν διακριτικά! Έτσι, όταν του έκαναν σωματική έρευνα στο πλαίσιο επιχείρησης, του ζήτησαν να βγάλει τα... παπούτσια του!

Στο εσωτερικό τους βρήκαν «φιξάκια» με ηρωίνη έτοιμα για πώληση κι έτσι του έβαλαν χειροπέδες και πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του για έρευνα. Εκεί, ανακάλυψαν άλλες 25 συσκευασίες με συνολικά 113,6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στοχευμένο έλεγχο έκαναν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 46 και 44 χρόνων και βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 33,35 γραμμαρίων. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και οι επιβάτες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης