Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ στον ΘΕΜΑ 104,6: 43 νεκροί στην καθαριότητα και την Αχτσιόγλου την έχουμε δει μόνο σε φωτογραφία

Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ στον ΘΕΜΑ 104,6: 43 νεκροί στην καθαριότητα και την Αχτσιόγλου την έχουμε δει μόνο σε φωτογραφία

Ο Νίκος Τράκας, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μίλησε στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργου Πιέρρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

nikos_trakas
Έναν σοκαριστικό αριθμό 43 νεκρών, εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας -και δη, στην αποκομιδή των απορριμάτων- μέσα σε τρία χρόνια αποκάλυψε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργου Πιέρρου. 

Ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν και εκατοντάδες τραυματίες. Ανέδειξε, παράλληλα, το γεγονός της ανύπαρκτης ή ελλιπούς συντήρησης των οχημάτων σε πολλούς δήμους της χώρας, αναφέροντας ότι ο φάκελος των υποθέσεων αυτών έχει πάει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αναμένεται το σχετικό πόρισμα.

Αναφερόμενος στη σημερινή κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλη της οποίας εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά ατυχήματα σε συναδέλφους τους, ο κ. Τράκας σημείωσε ότι δεν συναντήθηκαν με την υπουργό, Έφη Αχτσιόγλου, για να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Εμείς την κυρία Αχτσιόγλου δεν την έχουμε δει ούτε σε φωτογραφία. Δεν έχουμε συναντηθεί μαζί της».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης