Κακοποιοί άρπαξαν ελιές με την απειλή όπλων στην Κρήτη

Κακοποιοί άρπαξαν ελιές με την απειλή όπλων στην Κρήτη

60χρονος κάτοικος του χωριού άκουσε θόρυβο στην αυλή του σπιτιού του, βγήκε να δει τι συμβαίνει και βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο αγνώστους που τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού

xorafi_elies
Ξεθάρρεψαν για τα καλά οι κακοποιοί που αρπάζουν τα προϊόντα των αγροτών στην Κρήτη, αφού δεν αρκούνται πλέον στις κλοπές, αλλά προχώρησαν και στις ληστείες με την απειλή όπλων για να βάλουν στο χέρι την παραγωγή! Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στο χωριό Δαμάνια στο Ηράκλειο.

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν ένας 60χρονος κάτοικος του χωριού άκουσε θόρυβο στην αυλή του σπιτιού του, βγήκε να δει τι συμβαίνει και βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο αγνώστους που τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού. Οι δράστες άρπαξαν από την αυλή 21 τσουβάλια γεμάτα με ελιές και διέφυγαν με ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι μάρκας Toyota που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι θρασύτατοι ληστές που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους και μιλούσαν καθαρά ελληνικά, επιχείρησαν να κλέψουν ελιές και από τις αυλές άλλων δύο γειτονικών σπιτιών! Όμως, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Το υλικό παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι το εξετάζουν στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης