Βίντεο: Έντονη χιονόπτωση στο νομό Τρικάλων

Βίντεο: Έντονη χιονόπτωση στο νομό Τρικάλων

Μοναδικό είναι το χιονισμένο τοπίο που δημιουργήθηκε σε όλες τις ορεινές περιοχές στα Τρίκαλα, με υψόμετρο άνω των 800 μέτρων – Δείτε φωτογραφίες από Ελάτη, Περτούλι και Νεραϊδοχώρι 

trikalaola5
Ένα κατάλευκο τοπίο δημιουργήθηκε στις ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων, καθώς το χιόνι ξεπέρασε τους 30 πόντους σε περιοχές όπως στο χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δουλεύουν συνεχώς όλο το 24ωρο για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποφάσισαν να επισκεφθούν το μαγευτικό τοπίο, με τους φίλους ή τις οικογένειές τους.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται από την έξοδο της Ελάτης προς Βλάχα, χιονοδρομικό κέντρο, Περτουλιώτικα λιβάδια, Περτούλι, μέχρι και το Περτούλι. Προς Νεραϊδοχώρι ο δρόμος είναι πιο καθαρός με λιγότερο χιόνι.

Κτηνοτρόφοι της περιοχής που τα ζώα τους βόσκουν ελεύθερα, δεν πρόλαβαν να τα μαζέψουν και μάλιστα οι αγελάδες γλύφουν το αλάτι που ρίχνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα στους δρόμους.


Στα πεδινά συνεχίζονται επίσης οι έντονες βροχοπτώσεις και η θερμοκρασία είναι σταθερά στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά που χιονίζει από τους -2 έως τους +2.

Κλείσιμο
Οι ίδιες καιρικές συνθήκες αναμένονται και σήμερα, ενώ από αργά το βράδυ και αύριο τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται.



trikalaola1
trikalaola2
trikalaola

trikalaola3
trikalaola4
trikalaola6
trikalaola7









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης