Ηράκλειο: Ανήλικος «βούτηξε» ρούχα από κατάστημα φορώντας τα κάτω από τα δικά του

Ηράκλειο: Ανήλικος «βούτηξε» ρούχα από κατάστημα φορώντας τα κάτω από τα δικά του

Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν αστυνομικοί στον 17χρονο βρήκαν διάφορα είδη ένδυσης συνολικής αξίας 260 ευρώ 

xeiropedes
Αδυναμία στα ακριβά ρούχα είχε ένα ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο, αλλά το πορτοφόλι του δεν «σήκωνε» το κόστος τους και αποφάσισε να τα... κλέψει από ένα εμπορικό κατάστημα της πόλης στο οποίο εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας παριστάνοντας τον πελάτη!

Το 17χρονο Ελληνόπουλο άρχισε να δοκιμάζει διάφορα ρούχα, αλλά τελικά έφυγε από το κατάστημα χωρίς να αγοράσει κάτι. Όταν οι υπάλληλοι έκαναν έλεγχο στο δοκιμαστήριο, δεν βρήκαν τα είδη που είχε προβάρει και αμέσως κατάλαβαν ότι ο νεαρός τα είχε... φορέσει κάτω από τα δικά του! Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον ανήλικο.

Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν διάφορα είδη ένδυσης συνολικής αξίας 260 ευρώ που είχε «βουτήξει» και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, στον οποίο υποβλήθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

*** Με μια… καταδρομική επιχείρηση, μια ομάδα από έξι τσιγγάνες μεταξύ των οποίων και ανήλικες εισέβαλε σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας το απόγευμα της Τρίτης, φόρτωσαν πλήθος παρασκευάσματα σε ένα καρότσι και έφυγαν σαν… κυρίες! Ωστόσο, οι εργαζόμενες ειδοποίησαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι τις συνέλαβαν σε μικρή απόσταση και επέστρεψαν τα κλεμμένα σκευάσματα στο κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης