«Οι φίλοι του παιδιού» κάνουν bazaar για τα παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών

«Οι φίλοι του παιδιού» κάνουν bazaar για τα παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, από τις 10πμ έως τις 8μμ, στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)

christmas_bazaar
Στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Bazaar μας προσκαλεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», το οποίο στηρίζει παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών.

Το 19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, από τις 10πμ έως τις 8μμ, στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Όπως κάθε χρόνο και στο εφετινό Bazar σημαντική θα είναι η συμβολή των πρεσβειών: μέσω των περιπτέρων τους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους, μέσα στο γιορτινό χριστουγεννιάτικο κλίμα. Σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια αλλά και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα θα πλαισιώνουν την εκδήλωση.

Τα έσοδα του 19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Φίλων του Παιδιού θα δοθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου και για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και φιλοξενεί 30 παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών.

bazar


Κλείσιμο
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στην Αθήνα και προσφέρει βοήθεια σε παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών. Πρόκειται για περίπου 300 οικογένειες που αδυνατούν να παρέχουν τη βασική φροντίδα στα παιδιά τους, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Στον Παιδικό Σταθμό φιλοξενούνται 30 παιδιά, 2,5 – 6 ετών, από το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα, μέσα σε ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον με την ατομική φροντίδα υγιεινής και δημιουργική ενασχόληση. Παρακολουθείται η σωματική και ψυχική τους ανάπτυξη με τακτική παιδιατρική παρακολούθηση, εμβολιασμό και οδοντιατρικό έλεγχο.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο δεν λαμβάνει καμία Κρατική επιχορήγηση αλλά στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και ευαισθησία, στις συνδρομές των μελών, και στα έσοδα που προκύπτουν από τις δύο βασικές εκδηλώσεις, το bazaar που γίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου στο HELLEXPO PALACE με τη συμμετοχή Πρεσβειών και το πικνίκ που οργανώνεται κάθε άνοιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης