Ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας αποκαλύπτει την μάχη του με τον καρκίνο

xouliaras

Με ανάρτησή του στο Facebook δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν καθημερινά ασθενείς με καρκίνο, για τους οποίους γράφει χαρακτηριστικά πως «από άγνωστοι βγήκαν αδέλφια»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας ο οποίος με μια ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους την μάχη που δίνει εδώ και 6 χρόνια με τον καρκίνο.

Ο κ. Χουλιάρας δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν καθημερινά ασθενείς με καρκίνο, για τους οποίους γράφει χαρακτηριστικά πως… «από άγνωστοι βγήκαν αδέλφια».

Ο Γεράσιμος Χουλιάρας γράφει συγκεκριμένα:

«Ο καρκίνος δε σηκώνει like. Έκτος χρόνος, κάθε εξέταση καινούργια αγωνία. Μπήκαμε στο παιχνίδι άγνωστοι βγαίνουμε αδέρφια με τους γιατρούς νοσηλευτές και όλους που στο καθήκον τους είναι η ΖΩΗ. Σας ευχαριστώ από τη ψυχή μου και από κοντά πάλι αδέρφια μου στο επόμενο ραντεβού».


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Εύχομαι

Όλες οι εξετάσεις, να είναι πάντα καλές, και σύντομα να ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα.

Καλό

Κουράγιο!

@

ΔΥΝΑΜΗ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

3