Οικόδομος περιγράφει: Έτσι εντοπίσαμε τον αστυνομικό που έδειξε το όπλο κατά απεργών

Οικόδομος περιγράφει: Έτσι εντοπίσαμε τον αστυνομικό που έδειξε το όπλο κατά απεργών

«Εντείνεται όπως φαίνεται η τρομοκρατία και από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας με γραμμή της κυβέρνησης» λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του σωματείου μισθωτών τεχνικών

apergia-new-vid
Για την καταγγελία της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σχετικά με την κίνηση αστυνομικού να δείξει το όπλο του σε απεργούς μίλησε στο protothema.gr τo μέλος της διοίκησης του σωματείου μισθωτών τεχνικών, Δημήτρης Μάρης.

Όπως λέει ο αστυνομικός εντοπίστηκε σε εργοτάξιο στο οποίο είχαν πάει συνδικαλιστές για να ενημερώσουν συναδέλφους τους σχετικά με την απεργία.

Καταγγέλλει, δε, ότι μετά τον εντοπισμό του άνδρα της ασφάλειας, στην οδό Ακαδημίας συγκεντρώθηκαν αστυνομικοί των ΜΑΤ, των ΥΜΕΤ, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ που «μας περικύκλωσαν για αναγνώριση στοιχείων».

«Εντείνεται όπως φαίνεται η τρομοκρατία και από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας με γραμμή της κυβέρνησης» λέει χαρακτηριστικά ο κ Μάρης.

«Σήμερα το πρωί στο πλαίσιο ενημέρωσης για την απεργία σε εργοτάξιο του κλάδου των κατασκευών από τη στιγμή που πήγαμε σε ένα εργοτάξιο για να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους για την απεργία και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε κάποιους άλλους αντιληφθήκαμε ότι ένας εξ αυτών οπλοφορούσε και δεν ήταν εργαζόμενος στο κλάδο των κατασκευών. Αποδείχθηκε εν τελεί ότι ήταν μέλος της ασφάλειας, μας έδειξε το όπλο του και από εκεί και πέρα έγινε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων. Μας περικύκλωσαν επί της Ακαδημίας. Μιλάμε για δεκάδες αστυνομικούς, ΟΠΚΕ, Υ.ΜΕ.Τ, ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ. Μας κράτησαν για αναγνώριση στοιχείων. Εντείνεται όπως φαίνεται η τρομοκρατία και από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας με γραμμή της κυβέρνησης. Έχουμε ήδη το περιστατικό στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης όπου ασφαλίτης εντοπίστηκε να παρακολουθεί συνεδρίαση και λέμε ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα για αξιοπρεπείς μισθούς και συμβάσεις εργασίας» είναι η πλήρης δήλωση του κ. Μάρη στο protothema.gr.


Μέλος της διοίκησης σωματείου μισθωτών τεχνικών Έτσι αντιληφθήκαμε τον ασφαλίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης