Τον είχαν για αγνοούμενο επί οκτώ χρόνια και τον εντόπισαν τυχαία!

4583658

Πρόκειται για έναν 41χρονο Ρουμάνο, η εξαφάνιση του οποίου είχε καταγγελθεί  από τον πατέρα του  και ξέχασε να δηλώσει ότι βρέθηκε

Τα έχασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος όταν διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός που είχαν προσάγει για εξακρίβωση στοιχείων θεωρούνταν αγνοούμενος από το… 2010, όταν είχε δηλωθεί από τον πατέρα του η εξαφάνισή του!

Πρόκειται για έναν 41χρονο Ρουμάνο, η εξαφάνιση του οποίου είχε καταγγελθεί τότε στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων στην Αθήνα. Ωστόσο, αν και είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του και την είχε ενημερώσει ότι βρισκόταν στην Κάλυμνο, ο πατέρας του αμέλησε να ενημερώσει τις αρχές ότι είχε βρεθεί!

Έτσι, ο 41χρονος παρέμενε στις λίστες ατόμων που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθέντες και οι αρχές εξακολουθούσαν να τον αναζητούν, παρ’ όλο που τα τελευταία οκτώ χρόνια κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Πανόρμου της Καλύμνου, όπου εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής.

ΣΧΟΛΙΑ

Α.

Τι καλά να εξαφανιστείς και να ξεχάσουν να δηλώσουν ότι βρέθηκες. Καμιά φορολογική δήλωση ο εξαφανισμένος, μπα ε; Κράτος μπουζούκι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

3