Επίθεση με μπογιές και αβγά στο κτίριο της ΚΕΔΕ

Επίθεση με μπογιές και αβγά στο κτίριο της ΚΕΔΕ

Εργαζόμενος στην ΚΕΔΕ αποδίδει την επίθεσηστην ΠΟΕ - ΟΤΑ - Διαψεύδει η Ομοσπονδία κάνοντας λόγο για «αποδιοπομπαίους τράγους» και «προβοκάτσιες»

IMG_7672
Παρεμβαση μπροστά από τα γραφεία της ΚΕΔΕ στην οδό Γ. Γενναδίου στην Αθήνα έκανε ομάδα περίπου τριάντα ατόμων. Αφού πέταξαν αβγά στην πρόσοψη του κτιρίου στη συνέχεια έγραψαν με κόκκινη μπογιά «δολοφόνοι άλλος ένας νεκρός εργάτης».

Σύμφωνα με εργαζόμενο στην ασφάλεια του κτιρίου που μίλησε στους δημοσιογραφους την επίθεση την αποδίδει στην ΠΟΕ - ΟΤΑ καθώς όπως καταγγέλει αναγράφονταν τα αρχικά της ομοσπονδίας στο πανό που κρατούσαν.

Ωστόσο επειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr. με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκο Τράκα δεν επιβεβαιώνεται ότι η παρεμβαση έγινε από μέλη της ομοσπονδίας.

Επίθεση με μπογιές και αβγά στο κτίριο της ΚΕΔΕ


Σε ανακοίνωσή της η Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α επισημαίνει ότι δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στην επίθεση στα γραφεία της ΚΕΔΕ, ενώ καταδικάζει το περιστατικό.

Κλείσιμο
Σημειώνεται επίσης, πώς «η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει το θάρρος και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και δράσεων της, οι οποίες πάντοτε σχετίζονται με την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων και δεν εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Άλλοι είναι αυτοί που επιζητούν αποδιοπομπαίους τράγους και στήνουν προβοκάτσιες».
IMG_7671
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης