Επίθεση με μπογιές και αβγά στο κτίριο της ΚΕΔΕ

IMG_7672

Εργαζόμενος στην ΚΕΔΕ αποδίδει την επίθεσηστην ΠΟΕ - ΟΤΑ - Διαψεύδει η Ομοσπονδία κάνοντας λόγο για «αποδιοπομπαίους τράγους» και «προβοκάτσιες»

Παρεμβαση μπροστά από τα γραφεία της ΚΕΔΕ στην οδό Γ. Γενναδίου στην Αθήνα έκανε ομάδα περίπου τριάντα ατόμων. Αφού πέταξαν αβγά στην πρόσοψη του κτιρίου στη συνέχεια έγραψαν με κόκκινη μπογιά «δολοφόνοι άλλος ένας νεκρός εργάτης».

Σύμφωνα με εργαζόμενο στην ασφάλεια του κτιρίου που μίλησε στους δημοσιογραφους την επίθεση την αποδίδει στην ΠΟΕ - ΟΤΑ καθώς όπως καταγγέλει αναγράφονταν τα αρχικά της ομοσπονδίας στο πανό που κρατούσαν.

Ωστόσο επειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr. με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκο Τράκα δεν επιβεβαιώνεται ότι η παρεμβαση έγινε από μέλη της ομοσπονδίας.Σε ανακοίνωσή της η Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α επισημαίνει ότι δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στην επίθεση στα γραφεία της ΚΕΔΕ, ενώ καταδικάζει το περιστατικό.

Σημειώνεται επίσης, πώς «η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει το θάρρος και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και δράσεων της, οι οποίες πάντοτε σχετίζονται με την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων και δεν εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Άλλοι είναι αυτοί που επιζητούν αποδιοπομπαίους τράγους και στήνουν προβοκάτσιες».
IMG_7671

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moria_refugees

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στη Μόρια τον Ιούλιο του 2018 - Ο ηλικιωμένος με την καραμπίνα έχει στο παρελθόν καταδικαστεί και σε πολυετή κάθειρξη για τον φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε

21