Εκρηκτικά και ναρκωτικά σε τρία σπίτια στο Ηράκλειο

Εκρηκτικά και ναρκωτικά σε τρία σπίτια στο Ηράκλειο

Οι κάτοχοί τους ηλικίας 25, 42, και 63 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

perioliko
Έβγαλε «λαβράκι» η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που εξαπέλυσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαιστού , του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Ηρακλείου στα σπίτια τριών Ελλήνων και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους μια χειροβομβίδα, τρεις κορμοί και τέσσερις πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μια ξιφολόγχη, αορτήρες, χειροφυλακτήρες, δίποδα, κοντάκια και διάφορα άλλα εξαρτήματα πολεμικών όπλων, 360 γραμμάρια πυρίτιδας, φυσίγγια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης, αγροτικά και ηλεκτρικά εργαλεία, υδρόμετρα και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι κάτοχοί τους ηλικίας 25, 42, και 63 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών και για κλοπή, καθώς τα εργαλεία και τα υδρόμετρα εκτιμάται ότι είναι κλεμμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης