Δράμα: Αναζητείται απατεώνας που εξαπάτησε ηλικιωμένο

Δράμα: Αναζητείται απατεώνας που εξαπάτησε ηλικιωμένο

Ο δράστης είχε πλησιάσει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του τον ανυποψίαστο 87χρονο και τον είχε πείσει πως ένα φιλικό του πρόσωπο έχει άμεση ανάγκη από χρήματα

ASTYNOMIA-DIAS
Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας είναι ο απατεώνας που ξεγέλασε έναν ηλικιωμένο, το πρωί της Πέμπτης στη Δράμα, καθώς τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Ο δράστης είχε πλησιάσει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του τον ανυποψίαστο 87χρονο και τον είχε πείσει πως ένα φιλικό του πρόσωπο έχει άμεση ανάγκη από χρήματα. Βλέποντας ότι γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, ο ηλικιωμένος δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και του έδωσε 200 ευρώ, τα οποία εκείνος πήρε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν το θύμα επικοινώνησε με τον φίλο του, κατάλαβε ότι είχε πέσει στα δίχτυα απατεώνα και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και ο 87χρονος δεν δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τον 47χρονο Έλληνα με το πλούσιο παρελθόν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης