Κρήτη: Νέα «καμπάνα» σε βαρυποινίτη για δέμα με ναρκωτικά

Κρήτη: Νέα «καμπάνα» σε βαρυποινίτη για δέμα με ναρκωτικά

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ στον 39χρονο

SndMCndyv618HINqAFNo
Το δέμα με τα ναρκωτικά που είχε πέσει... ουρανοκατέβατο στο προαύλιο των φυλακών Αλικαρνασσού τον Απρίλιο του 2017, στοίχισε μια επιπλέον «καμπάνα» στον ήδη καταδικασμένο σε βαριά ποινή 39χρονο κρατούμενο, ο οποίος το περίμενε και το παρέλαβε!

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ στον 39χρονο που έκρυψε κάτω από τα ρούχα του το δέμα, το οποίο περιείχε ένα μαχαίρι, ένα κινητό, δύο ναρκωτικά χάπια, 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 0,7 του γραμμαρίου ηρωίνης. Κατηγορούμενος ήταν και ένας 41χρονος συγκρατούμενός του στον οποίο φέρεται ότι θα παρέδιδε το δέμα, αλλά αθωώθηκε καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα.

Στην ίδια ποινή με τον 39χρονο βαρυποινίτη καταδικάστηκε ερήμην και ένας 40χρονος από χωριό του Μονοφατσίου, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είχε εκσφενδονίσει το δέμα στο προαύλιο από την εξωτερική πλευρά των φυλακών. Την στιγμή που διέφευγε, όμως, ένας υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και έτσι ταυτοποιήθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης