Ανήλικος μέλος σπείρας που έκλεβε δίκυκλα στον Πύργο

Ανήλικος μέλος σπείρας που έκλεβε δίκυκλα στον Πύργο

Βρέθηκαν πέντε κλεμμένα μοτοποδήλατα από τους άνδρες της ΕΛΑΣ - Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

astynomia-peripoliko
Τέλος στην δράση τριών νεαρών που είχαν ρημάξει τα δίκυκλα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν δυο από αυτούς μετά την τελευταία κλοπή. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 17 χρόνων συνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στο σπίτι του ανήλικου στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι τους συνέλαβαν, βρήκαν στο σημείο το μοτοποδήλατο ενός 23χρονου που είχαν μόλις κλέψει οι δυο νεαροί, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του όπου ήταν σταθμευμένο. Σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιεί περιστασιακά ο 17χρονος στα Βυτινέικα, κατέσχεσαν ακόμα ένα μοτοποδήλατο το οποίο οι δράστες είχαν κλέψει από έναν 53χρονο μαζί με έναν άγνωστο συνεργό τους.

Η έρευνα για την δράση τους αποκάλυψε ότι τις τελευταίες 20 ημέρες είχαν κλέψει και άλλα τρία μοτοποδήλατα από διάφορες γειτονιές του Πύργου! Όλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Η έρευνα για την ταυτοποίηση του τρίτου της «παρέας» συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης