Το συγκινητικό «αντίο» της Βούλας Πατουλίδου στον Νίκο Αντωνιάδη

Το συγκινητικό «αντίο» της Βούλας Πατουλίδου στον Νίκο Αντωνιάδη

«Φίλε Νίκο Αντωνιάδη, έφυγες από την ζωή, αλλά η φωνή σου, θα μείνει για πάντα» έγραψε στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

patoulidou
Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Φίλε Νίκο Αντωνιάδη, έφυγες από την ζωή, αλλά η φωνή σου, που έκανε τους Έλληνες να ανατριχιάζουν, θα μείνει για πάντα. Περιέγραψες τόσο συγκλονιστικά όλη την τρέλα που κουβαλούσα τόσο καιρό ερμητικά κλεισμένη στη ψυχή μου, την αγωνία για το χρυσό μετάλλιο που κράτησε μόλις 12 δευτερόλεπτα και 64 εκατοστά», γράφει η Βούλα Πατουλίδου.

«Δε σε άκουγα εκείνη τη στιγμή. Σε άκουσα μετά, σε ακούω κάθε μέρα εδώ και 26 χρόνια. Σε άκουσα συγκινημένη περιγράφοντας τον αγώνα του Κώστα Κεντέρη», προσθέτει η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι «οι συγγενείς, οι φίλοι σου, όλος ο αθλητικός κόσμος θρηνεί».

Τέλος, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της φίλο, του αφιερώνει βίντεο από τη θρυλική κούρσα της στη Βαρκελώνη που είχε μεταδώσει ο Νίκος Αντωνιάδης. «Αγαπημένε φίλε, καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ! Το βίντεο που μου αφιέρωσε το 5ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στο αφιερώνω με τη σειρά μου. Για σένα Νίκο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης