Γρεβενά: Εξιχνιάστηκαν κι άλλες κλοπές του «ποντικού» των γραφείων

Γρεβενά: Εξιχνιάστηκαν κι άλλες κλοπές του «ποντικού» των γραφείων

Ο 57χρονος Έλληνας συνελήφθη στις 29 Οκτωβρίου όταν ξάφρισε 1.700 ευρώ από το συρτάρι του γραφείου ενός μαγαζιού - Ήδη, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις κλοπές που είχε διαπράξει

Grevena-klopes
Ζούσε από τις κλοπές που διέπραττε σε γραφεία και καταστήματα, ο 57χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στις 29 Οκτωβρίου όταν ξάφρισε 1.700 ευρώ από το συρτάρι του γραφείου ενός μαγαζιού στην πόλη των Γρεβενών! Ήδη, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις κλοπές που είχε διαπράξει και η έρευνα συνεχίζεται.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης που παραμένει ανοιχτή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι ο 57χρονος «ποντικός» είχε ξεκινήσει την δράση του τον Δεκέμβριο του 2016! Από τότε και ως τον περασμένο Ιούλιο, διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο είχε αρπάξει συνολικά 10.250 ευρώ μέσα από συρτάρια γραφείων ή και από τσάντες γυναικών και ανδρών ηλικίας από 44 ως 62 χρόνων!

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του δράστη και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ωστόσο, θεωρούν σίγουρο ότι οι κλοπές που είχε διαπράξει στα σχεδόν δυόμισι χρόνια της δράσης του είναι πολύ περισσότερες και συνεχίζουν την συστηματική έρευνα για να τις διαλευκάνουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης