Καταδίωξη για αλλοδαπό ληστή στο Αιτωλικό

Καταδίωξη για αλλοδαπό ληστή στο Αιτωλικό

Ο 29χρονος δράστης είχε επιτεθεί σε μια 32χρονη Ελληνίδα που περπατούσε αμέριμνη, την είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει την τσάντα της και ένα κινητό

astinomia-opla
Χρειάστηκε να κάνουν... σπριντ οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά την επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα στο Αιτωλικό το βράδυ της Πέμπτης, για να καταφέρουν να βάλουν στο χέρι τον αλλοδαπό τσαντάκια που την χτύπησε και διέφυγε τρέχοντας!

Ο 29χρονος δράστης είχε επιτεθεί σε μια 32χρονη Ελληνίδα που περπατούσε αμέριμνη, την είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει την τσάντα της και ένα κινητό. Αμέσως μετά, το είχε βάλει στα πόδια, αλλά το θύμα βρήκε γρήγορα μια περιπολία αστυνομικών και τους έδωσε την περιγραφή του, βάσει της οποίας τον εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα.

Ο αλλοδαπός προσπάθησε να τους ξεφύγει, αλλά οι αστυνομικοί ήταν πιο... γρήγοροι και τον συνέλαβαν μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην 32χρονη, ενώ προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού όπου προέκυψε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης