Νέα προθεσμία πήρε η Δούρου - 22 Νοεμβρίου θα δώσει εξηγήσεις για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου

rena_dourou

Η Ρένα Δούρου είναι μεταξύ των 20 προσώπων που έχουν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τις εισαγγελικές αρχές

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε σήμερα από τους εισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, η Ρένα Δούρου. Η νέα προθεσμία που δόθηκε στην περιφερειάρχη Αττικής - έχει κληθεί ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων να παράσχει εξηγήσεις - είναι για τις 22 Νοεμβρίου.
Υενθυμίζεται πως η κ. Δούρου είναι μεταξύ των 20 προσώπων που έχουν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τις εισαγγελικές αρχές σχετικά με πράξεις και παραλείψεις τους για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου με τους 99 νεκρούς.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΟΣΕΣ ΑΝΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΓΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ .

GS

Οσες αναβολές και να πάρει, τα ανεξήγητα δεν εξηγούνται... απλά εάν υπήρχε πραγματικά ανεξάρτητη δικαστική εξουσία δεν θα ανεχόταν τα καραγκιοζιλίκια της...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠ ΔΩ

Οσες προθεσμίες και να πάρει εαν υπαρχει κρατος δικαίου θα πρέπει η γλωσσομαθούσα κυρία ΤΙΠΟΤΑ να διαβει τις πόρτες του Κορυδαλλού εαν όχι να γυρίσει τους πνιγμενους και τους καμένους πίσω στην ζωή , που εχει το θρασος να υποστηριζει ότι η περιφερεια δεν φερει ευθύνες για πυρκαγιές και πλυμμηρες, ωραια δεν φερνει στα συντονιστικά γιατί την καλούσαν και ζητούσαν και την γνώμη της , απρόσκλητος γαιδαρος σε ξένο παζαρι παει δεν παει, προφυλάκιση χθες .....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prosfyges-moria

Με επιστολή της προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,  η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ζητεί την  παράταση του χρόνου διαβούλευσης του σχεδίου νόμου  για την «διεθνή προστασία»