Μετανάστες «σήκωσαν» ξύλα αξίας 1.600 ευρώ από αγρόκτημα στη Σάμο

Μετανάστες «σήκωσαν» ξύλα αξίας 1.600 ευρώ από αγρόκτημα στη Σάμο

Η κλοπή εξιχνιάστηκε, όμως τα κλεμμένα ξύλα, που ήταν αξίας 1.600 ευρώ, δεν έχουν βρεθεί ακόμη

xilia98
«Ντου» στο αγρόκτημα ενός 61χρονου ημεδαπού στην περιοχή Βαθύ της Σάμου έκανε μια ομάδα πέντε νεαρών μεταναστών και «σήκωσαν» όλη την ξυλεία που είχε συγκεντρώσει για τον χειμώνα! Η κλοπή εξιχνιάστηκε, όμως τα κλεμμένα ξύλα, που ήταν αξίας 1.600 ευρώ, δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν οι πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 ως 30 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν με τη βοήθεια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν τι έκαναν την ξυλεία και η προανάκριση συνεχίζεται. Σε βάρος των πέντε μεταναστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

*** Αμέριμνοι κυκλοφορούσαν με δυο ποδήλατα στην Καστοριά δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 χρόνων, αλλά όταν τους σταμάτησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι τα είχαν... κλέψει προηγουμένως από τις αυλές των σπιτιών ενός 45χρονου και ενός 65χρονου! Έτσι, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου προέκυψε ότι ο 23χρονος είχε περάσει παράνομα στην χώρα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης