Οι δικηγόροι της Αθήνας απαιτούν την πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων

dikastiria

Ο Δικηγορικός Σύλλογος ζητεί επίσης την ουσιαστική βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των δικαστηρίων

Για άλλη μια φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) διαπιστώνει τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού στα δικαστήρια της Αθήνας και απαιτεί την άμεση κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων των υπαλλήλων και την ουσιαστική βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των δικαστηρίων.

Το οξύ αυτό πρόβλημα, υπογραμμίζει ο ΔΣΑ σε συνδυασμό με την υποβαθμισμένη υλικοτεχνική υποδομή των δικαστηρίων, καθιστά προβληματική την απονομή της Δικαιοσύνης, επιδεινώνει τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, δυσχεραίνει την άσκηση των καθηκόντων των δικηγόρων, όπως φυσικά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακόμη, επισημαίνει ο ΔΣΑ στην ανακοίνωσή του, ότι καμία πραγματική επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης, προς όφελος των πολιτών, δεν μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς στελέχωση των δικαστηρίων με επαρκές προσωπικό, αλλά και χωρίς αντιμετώπιση της υποβαθμισμένης υλικοτεχνικής υποδομής τους, τα οποία φυσικά προϋποθέτουν την ανάλογη κρατική χρηματοδότηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Αλ6ς

πεστε το κιεγινε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_kammena_art

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ακραίες, όμως υπάρχουν τρόποι να αντιδράσουμε και να προλάβουμε τέτοιες καταστροφές, δηλώνει ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος που έκανε με τους συνεργάτες του την ανάλυση της μετεωρολογικής κατάστασης

1