Ξάνθη: Εμβόλισαν περιπολικό και πέταξαν την κοκαΐνη

Ξάνθη: Εμβόλισαν περιπολικό και πέταξαν την κοκαΐνη

Οι δυο Έλληνες επιβάτες ηλικίας 25 και 35 χρόνων πέταξαν από το παράθυρο μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,8 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε αργότερα και κατασχέθηκε

astynomias
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ξάνθης, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης έσπασε το μπλόκο της Τροχαίας αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Οι δυο Έλληνες επιβάτες ηλικίας 25 και 35 χρόνων πέταξαν από το παράθυρο μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,8 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε αργότερα και κατασχέθηκε. Ταυτόχρονα, εμβόλισαν με το αυτοκίνητοένα περιπολικό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα και να συλληφθούν οι δράστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπως και ένας αστυνομικός, αλλά μόνο ο 35χρονος παρέμεινε για νοσηλεία φρουρούμενος.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν στα σπίτια τους άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων και μία ζυγαριά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 25χρονος κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακεκριμένες φθορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης