Οργιάζει το Twitter για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου: Χωρίζει το κράτος από την Εκκλησία και της πληρώνει διατροφή

Οργιάζει το Twitter για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου: Χωρίζει το κράτος από την Εκκλησία και της πληρώνει διατροφή

«Ο Ρουβίκωνας δε θα ανεχθεί εργασία ιδιωτών τις Κυριακές και οι ιερείς δεν εξαιρούνται» γράφει κάποιος χρήστης

tsipras-ier-tw
Σε ανηλέες τρολάρισμα προχωρούν οι χρήστες του Twitter για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την εκκλησία όπως την ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το απόγευμα της Τρίτης.

Οι χρήστες του Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #εκκλησία κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για «λευκό διαζύγιο» και για διατροφή που θα πληρώνει το κράτος στην Εκκλησία, αναρωτιούνται αν οι ιερείς τώρα θα παίρνουν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, σχολίαζουν τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους γράφοντας για «διάσταση», «διαχωρισμό δεν το λες.. περισσότερο φέρνει σε συζύγους που κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση» γράφει ένας χρήστης.

Κάποιοι άλλοι επαναφέρουν τον όρο «διαπραγμάτευση Τσίπρα» εξηγώντας ότι «θα υπάρχει διαχωρισμός αλλά δεν θα υπάρχει. Θα πληρώνονται από το κράτος αλλά και δεν θα πληρώνονται» ενώ ένας χρήστης με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας σε «Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα καινοτομίας 2018» γράφει «καινοτομία είναι να να σταματάς κάποιον απ το να είναι δημόσιος υπάλληλος & την ίδια στιγμή να συνεχίζεις να τον πληρώνεις».

Από τα σχόλια δεν θα μπρούσε να λείψει και ο Ρουβίκωνας: «Ο Ρουβίκωνας δε θα ανεχθεί εργασία ιδιωτών τις Κυριακές και οι ιερείς δεν εξαιρούνται».


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης