Οργιάζει το Twitter για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου: Χωρίζει το κράτος από την Εκκλησία και της πληρώνει διατροφή

tsipras-ier-tw

«Ο Ρουβίκωνας δε θα ανεχθεί εργασία ιδιωτών τις Κυριακές και οι ιερείς δεν εξαιρούνται» γράφει κάποιος χρήστης

Σε ανηλέες τρολάρισμα προχωρούν οι χρήστες του Twitter για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την εκκλησία όπως την ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το απόγευμα της Τρίτης.

Οι χρήστες του Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #εκκλησία κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για «λευκό διαζύγιο» και για διατροφή που θα πληρώνει το κράτος στην Εκκλησία, αναρωτιούνται αν οι ιερείς τώρα θα παίρνουν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, σχολίαζουν τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους γράφοντας για «διάσταση», «διαχωρισμό δεν το λες.. περισσότερο φέρνει σε συζύγους που κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση» γράφει ένας χρήστης.

Κάποιοι άλλοι επαναφέρουν τον όρο «διαπραγμάτευση Τσίπρα» εξηγώντας ότι «θα υπάρχει διαχωρισμός αλλά δεν θα υπάρχει. Θα πληρώνονται από το κράτος αλλά και δεν θα πληρώνονται» ενώ ένας χρήστης με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας σε «Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα καινοτομίας 2018» γράφει «καινοτομία είναι να να σταματάς κάποιον απ το να είναι δημόσιος υπάλληλος & την ίδια στιγμή να συνεχίζεις να τον πληρώνεις».

Από τα σχόλια δεν θα μπρούσε να λείψει και ο Ρουβίκωνας: «Ο Ρουβίκωνας δε θα ανεχθεί εργασία ιδιωτών τις Κυριακές και οι ιερείς δεν εξαιρούνται».ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΝΙΚΟΣ

ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

MARIA

ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ? ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?

θεσπρωτος

ποιος κτηνοβατης .... ρωταει τα προβατα ?????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619020

Ανθρωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού έδωσαν το παρών στη Ζωοδόχο Πηγή Μελισσίων και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία