Δράμα: Ήρωες αστυνομικοί έσωσαν γριούλα από πυρκαγιά

Δράμα: Ήρωες αστυνομικοί έσωσαν γριούλα από πυρκαγιά

Οι δυο ένστολοι ήταν το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε πρώτο στο φλεγόμενο κτίριο και δεν δίστασαν στιγμή να κάνουν αυτό που έπρεπε

astinomia-deftero
Με κίνδυνο της ζωής τους όρμησαν δυο αστυνομικοί σε ένα φλεγόμενο σπίτι στο Δοξάτο της Δράμας, όπου ήταν εγκλωβισμένη η ηλικιωμένη ένοικος που δεν πρόλαβε να βγει όταν ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία.

Η αυτοθυσία τους -και μάλιστα χωρίς μέσα προφύλαξης- έσωσε τη ζωή της γριούλας!

Οι δυο ένστολοι ήταν το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε πρώτο στο φλεγόμενο κτίριο, όταν οι συγχωριανοί της ηλικιωμένης ειδοποίησαν το Κέντρο Επιχειρήσεων για την φωτιά. Μόλις άκουσαν ότι η γερόντισσα βρισκόταν ακόμη μέσα, αψήφησαν τον πυκνό καπνό που είχε πλημμυρίσει το σπίτι και όρμησαν μέσα, παρ' όλο που δεν είχαν αντιασφυξιογόνες μάσκες!

Ο ένας από αυτούς εντόπισε την ηλικιωμένη κοντά στις φλόγες που την πλησίαζαν απειλητικά, την άρπαξε στα χέρια του και την έβγαλε σώα στον δρόμο, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο Δράμας. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά και το Ανακριτικό τμήμα διενεργεί έρευνες για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης