Μεσσηνία: Έκρυβε ένα κιλό χασίς στην αποθήκη του

Μεσσηνία: Έκρυβε ένα κιλό χασίς στην αποθήκη του

Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις νάιλον και χάρτινες σακούλες οι οποίες περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη 

nark09
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 48χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή Πεταλίδι της Μεσσηνίας ύστερα από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του ποσότητες χασίς τις οποίες διέθετε προς πώληση.

Το σπίτι ήταν «καθαρό», αλλά στην αποθήκη έξω από αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις νάιλον και χάρτινες σακούλες οι οποίες περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 985,3 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και δύο κινητά που είχε πάνω του ο αλλοδαπός, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Αλλά και στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 38χρονος Έλληνας όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του 31 χάπια που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Και αυτός, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης