Μαφιόζικη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά: Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα καρέ από την ενέδρα θανάτου

Μαφιόζικη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά: Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα καρέ από την ενέδρα θανάτου

Ποιοι όμως και γιατί σφράγισαν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του;

peiraas1
Στοιχεία που ίσως λύσουν το μυστήριο της απόπειρας δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη, αλλά και άλλων ανεξιχνίαστων εγκλημάτων ανθρώπων της νύχτας έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε πως οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το «Τζάνειο» και μίλησαν αρκετή ώρα με τον 38χρονο που πλέον διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ παράλληλα έχουν στα χέρια τους τα καρέ από την ενέδρα θανάτου καθώς οι κάμερες από την ναυτιλιακή - πετρελαϊκή εταιρεία έχουν καταγράψει με ακρίβεια όλο το σκηνικό.

Ο Ζαμπούνης - που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες και συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας εισαγγελέα – αλλά τα τελευταία χρόνια μόνο φήμες υπήρχαν για την εμπλοκή του σε αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, τη γλίτωσε καθώς το καλάσνικοφ έπαθε εμπλοκή και τον πυροβόλησαν μόνο τέσσερις φορές, ενώ οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που παρείχαν τις πρώτες βοήθησες και του έδωσαν με μια ζώνη το πόδι για να μην αιμορραγεί.

Ποιοι όμως και γιατί σφράγισαν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του;

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για άτομο που έχει «καθαρίσει» δυο ακόμα φίλους του Ζαμπούνη και ο οποίος φέρνει πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό μόνο και μόνο για να εκτελέσουν τα θύματα τους και στη συνέχεια να επιστρέψουν στις χώρες τους. Στην απόπειρα δολοφονίας στον Πειραιά τα δυο πληρωμένα πιστόλια είχαν ενημερωθεί ότι ο Ζαμπούνης φοβάται για την ζωή του και δίνει μεγάλη σημασία στις μοτοσυκλέτες που τον πλησιάζουν. Έτσι αποφάσισαν να κλέψουν ένα βανάκι να του βάλουν πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε ίδιο όχημα και να τον παρακολουθούν χωρίς να κινούν υποψίες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκαλύπτουν πολλά για την συνομιλία που είχαν χθες στο νοσοκομείο με τον Βαγγέλη Ζαμπούνη. Όμως σίγουρα έλυσαν απορίες που είχαν, ενώ οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες της ναυτιλιακής δείχνουν τους δράστες, τον τρόπο που χτύπησαν όπως πως το δρομολόγιο που ακολούθησαν για να φτάσουν στο σημείο.
Κλείσιμο
Βίντεο με το βαν των δραστών

Βίντεο Πειραιάς επίθεση πυροβολισμοί

van1
van2
peiraas1
peiraias2
peiraias3
epithesi_peiraias_mesa
epithesi_peiraias_mesa2
epithesi_peiraias_mesa3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης