Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα: Οι δράστες έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα: Οι δράστες έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες

Με την απειλή πυροβόλου όπλου, που πιθανότατα ήταν πιστόλι, οι κακοποιοί άρπαξαν το ποσό των 25.000 ευρώ από τις πωλήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και διέφυγαν ανενόχλητοι

astynom_arthroo1
Άφαντοι παραμένουν οι ληστές που έκαναν γερή μπάζα το βράδυ του Σαββάτου, όταν εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα και έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες από τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους στα γραφεία που εκείνη την στιγμή έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων με την απειλή πυροβόλου όπλου, που πιθανότατα ήταν πιστόλι. Οι κακοποιοί άρπαξαν το ποσό των 25.000 ευρώ από τις πωλήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και διέφυγαν ανενόχλητοι, ίσως με έναν ακόμη συνεργό τους, ο οποίος φύλαγε τσίλιες έξω από το σούπερ μάρκετ.

Η ληστεία καταγράφηκε από τις κάμερες του καταστήματος, αλλά τα πλάνα δεν βοηθούν την έρευνα, καθώς οι δράστες είχαν καλύψει προσεκτικά πάνω τους κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητά τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να βρουν οπτικό υλικό από κάμερες της γύρω περιοχής, που ίσως δείξουν το δρομολόγιο της διαφυγής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης