Λεηλάτησαν σχολείο στην Αγιά Λάρισας

Λεηλάτησαν σχολείο στην Αγιά Λάρισας

Οι δράστες μπήκαν στο σχολείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και, αφού άνοιξαν όλες τις αίθουσες, άρπαξαν ηχοσυστήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα

sxolio
Άλλος ένα σχολικό κτίριο έγινε στόχος διάρρηξης, αυτή την φορά στην Αγιά της Λάρισας. Μάλιστα, οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Γυμνάσιο της κωμόπλης δεν αρκέστηκαν στην κλοπή, αλλά φρόντισαν να επιδοθούν και σε βανδαλισμούς.

Οι δράστες μπήκαν στο σχολείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και, αφού άνοιξαν όλες τις αίθουσες, άρπαξαν ηχοσυστήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Πριν εξαφανιστούν, όμως, άφησαν και την “υπογραφή τους γράφοντας στους τοίχους χυδαία συνθήματα κατά της Αστυνομίας, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και μιας μαθήτριας του Γυμνασίου! Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Την αποθήκη ενός αγροκτήματος στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο είχαν διαρρήξει στις 5 Μαΐου άγνωστοι -τότε- “κυνηγοί” μετάλλων που είχαν αρπάξει ποσότητα αλουμινίου και χαλκού και την είχαν φορτώσει σε ένα αγροτικό φορτηγάκι με το οποίο διέφυγαν. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων ηλικίας 23 και 16 χρόνων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης