LIVE

Κορωνοϊός

Αριστεία Προόδου στους αριστούχους μαθητές και έπαινοι στους «αλληλέγγυους» μαθητές από τον Γαβρόγλου

gavv

Από τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων 

Αριστεία προόδου θα χορηγηθούν στους άριστους μαθητές και έπαινοι Προσωπικής Βελτίωσης σε αυτούς που προσπαθούν, σύμφωνα με υπουργική απόφαση μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Αρ. Μπαλτά περί αριστείας.

Συγκεκριμένα αριστεία Προόδου θα χορηγηθούν αύριο Παρασκευή από τους Διευθυντές Σχολείων στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου , ενώ στους μαθητές οι οποίοι έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση της επίδοσης τους, απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, «Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης».

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση; «Στους/στις μαθητές/τριες που επιτυγχάνουν βαθμό ετήσιας προόδου «άριστα» απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, «Αριστείο Προόδου».

Στους/στις μαθητές/τριες κάθε τμήματος που επιτυγχάνουν τον μεγαλύτερο βαθμό ετήσιας προόδου και διαγωγή «εξαιρετική» απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, «Βραβείο Προόδου». Σε περίπτωση ισοβαθμίας το «Βραβείο Προόδου» απονέμεται σε όλους/ες τους μαθητές/τριες που ισοβάθμισαν.
Στους/στις μαθητές/τριες οι οποίοι/ες έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση της επίδοσης τους, απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών,«Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης».

Στους/στις μαθητές/τριες που διακρίνονται για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και για πράξεις που εκφράζουν πνεύμα ανιδιοτελούς φιλαλληλίας απονέμεται ειδικος έπαινος.

Συγκεκριμένα , αριστείο Προόδου θα χορηγείται στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου κατά την Εορτή της Σημαίας , η οποία εορτάζεται στην γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, ενώ στους μαθητές οι οποίοι έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση της επίδοσης τους, απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων «Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης».Ειδικότερα σύμφωνα με τη νέα υπουργική απόφαση, στους μαθητές που επιτυγχάνουν βαθμό ετήσιας προόδου «Άριστα» απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων «Αριστείο Προόδου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (25)

KATERINA

ΝΤΡΟΠΗ

Nεoδnμoκράτns που με γλεvτάει ο Aλέξns

Πες τα ρε ΚΑTERINA μόvo με NΔ είxαμε σχολεία άσxετα αν και τότε ήταν ρδελoμπoύ!

ΟΥΣΤ!!!!

Άντε χάσου βρε ανίδεε ψευτοϊδεολόγε... κάνατε τα σχολεία χειρότερα απ'ότι ήταν με τις χαζές αριστεροαρλούμπες σας.... μήπως όλα τα παραπάνω να δίνονται και αυτά με κλήρωση όπως η σημαία στα δημοτικά;

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Τα ρεβύθια είναι έτoιμα και ο 'Axμετ ακόμα δεν ήρθε...

Να είσαι σίγουρος αγύριγε

Θα είναι με τον Μουσταφά και θα παίζουν... "τάβλι".

eagle12

Ρε ξεφτίλα υπουργέ που μοιάζεις με τον "παραμυθά" που βλέπαμε πιτσιρίκια στην tv, εδώ τα παιδάκια του Δημοτικού τα πηγαίνουν οι γονείς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ....!!!! Του δημοτικού!!!! Φαντάσου πόσο γίδια είναι οι δασκάλοι τους.... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.... ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Μόνο ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ έχει το "σχόλιο" σου!_______Σταμάτα! Αν θες να προστατεύσεις περαιτέρω τον εαυτό σου!..

ΜΚ

Ρε μπαγλαμά δεν φταίνε οι Δάσκαλοι αν το παιδί σου είναι στόκος. Μάλλον θα πήρε από εσένα.

ε

πόσα κόμπλεξ, ρε φίλε...

Χαρης

Ασχολούμαστε με μακακίες και πρακτικές του φαίνεσθαι. Ενώ στα σχολεία μας και ιδιαίτερα στα δημοτικά ο θεσμός του ολοήμερου καταρέει με αρκετά σχολεία όπως και του παιδιού μου να μην είναι στελεχωμένα. Αποτέλεσμα αρκετά παιδάκια και γονείς σε περιπέτειες για το ποιός θα τα κρατήσει ή πάρει από το σχολείο μέχρι εμείς οι γονείς που συνεισφέρουμε στα έσοδα του κράτους (ανύπαρκτου) να επιστρέψουμε από την εργασία μας. Καλό θα είναι να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με ουσιαστικά προβλήματα της παιδείας μας. Μην παρεξηγηθώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα εκτός από αυτό που αναφέρω. Μιλάς στον Δντή του σχολείου σου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για περιμένει και εκείνος από την πρωτοβάθμια, μιλάς με την πρωτοβάθμια σου λένε είναι θέμα υπουργείου, μιλάς με το υπουργείο σου λένε είναι θέμα του υπουργού. Τον τελευταίο φυσικά ακόμα δεν τον έχουμε βρει γιατί δεν μας τον δίνουν να μιλήσουμε (πραγματικά γεγονότα και όχι μυθοπλασία). Τέλος μένεις να αναρρωτιέσαι και τώρα τι κάνω ; Ε με αυτό το ερώτημα μένεις για άλλη μια φορά σε αυτό το κράτος που που ζούμε. Ενας αγανακτισμένος γονιός (και δεν είμαι μόνος)

O MA NAI

Ήμουν Νιος και γέρασα και τίποτα δεν άλλαξε μάλλον χειροτέρεψε διότι είμαστε σαν άτομα και σαν κοινωνία του φαίνεστε και από μέσα κουδούνες κοινώς μαγκιές πολλές και ουσία μηδέν .

@12:25

Aγύριγε, ο Axμέτ ρωτάει αν τελείωσες το μαγείρεμα γιατί θέλει να γυρίσει από το πακισταvικό καφενείο και πειvάει...

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

"Αριστεία προόδου" και κάθε έπαινος ή βραβείο:__Όλα αυτά ΑΝΤΙΘΕΤΑ προς την διά μέσου των αιώνων (2.500 ετών) επιζήσασα, ως ορθή, ΣΟΦΗ ρήση του Σόλωνος:________"Μηδένα προ του τέλους ...μακάριζε"!..

ΚΑΟ

Η παιδεία που αποτελεί το ΒΑΤΕΡΛΟ της Ελλάδας . Είναι και ο καθρέφτης της Ελλάδας - ηθικά , οικονομικά , αξιακά . Τα πανεπιστήμια ανεξέλεγκτοι ( βαθμολογικά ) καθηγητές , που τσακίζουν όνειρα και νέους .Με ανεξέλεγκτα τα ναρκωτικά . Με δωρεάν παιδεία που ανθεί το φροντιστήριο . Και ο Γαμβρόγλου ασχολείται με άλλα και άλλα . Παιδιά μην ενοχλείται τον άνθρωπο σσσσσσ ... κοιμάται ....

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Είμαι ΚΑΤΑ των επαίνων και κατά όλων των βραβείων (ακόμη και σε μη μαθητές. Ως και κατά προς τις ονοματοθεσίες "τιμής ένεκεν", ΠΡΙΝ παρέλθουν τουλάχιστον 50 χρόνια από τον θάνατον του τιμωμένου), διότι ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ την πραγματικότητα και την ΑΛΗΘΕΙΑ. ___________Οι δε έπαινοι στους μαθητές, δημιουργούν μία "οικογενειακή βιοτεχνία" εργαζομένη με προσανατολισμό προς τους επαίνους και γιά τους ...επαίνους "του παιδιού" και ΜΟΝΟΝ.

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Σχωράτε με αν κάνω και κανένα ορθογραφικό λάθος. _______ Μαγειρεύω και σχολιάζω παράλληλα!.

χρηστος

Μάλλον κανένας τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος

ΛΟΙΠΟΝ

Τα χρώματα και οι σημαίες έδιωξαν την λογική , την συζήτηση , την ανάλυση . Έφεραν την πραγματική τύφλωση της κοινωνίας από την μεταπολίτευση έως σήμερα . Τώρα να κάτσουμε να τα φάμε αυτά που κάναμε .

Ο πλέον αξιοπρόσεκτος

Σχολιαστής εδώ μέσα. Ακόμη και όταν διαφωνεί κάποιος με τις τοποθετήσεις του, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι προσφέρει, συνοπτικά και εκλαικευτικώ τω τρόπω, ερεθίσματα για σκέψη ή σοβαρή αντιλογία... Κουράγιο να έχει να αντέχει την λεκτική βαναυσότητα ορισμένων που δεν αντέχουν οτιδήποτε ξεπερνά το νοητικό πηλίκον της ιδιωτείας ή τα γνωστικά εφόδια δωδεκάχρονου...

takis

ένας ΑΣΧΕΤΟΣ υπουργός! τί σημαίνει για τον "Αϊνστάιν" "σημαντική βελτίωση"; υπάρχει κάποια τάξη μεγέθους; στον ίδιο τι έπαινο θα απονείμει; του πλέον ακατάστατου υπουργικού γραφείου ταυτόχρονα με την έλλειψη η/υ;

αγράμματος

Σημαντική βελτίωση θεωρείται όταν ένας λαθρέποικος μάθει την αλφαβήτα με τους φόρους σου.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης