Ολοκληρώθηκε η απολογία της συζύγου Παπαντωνίου - Αναμένεται η απόφαση και για τους δύο

Ολοκληρώθηκε η απολογία της συζύγου Παπαντωνίου - Αναμένεται η απόφαση και για τους δύο

Επί πέντε ώρες απολογείτο η Σταυρούλα Κουράκου, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες - Aντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της διάσκεψης των δικαστών ως προς  την ποινική αντιμετώπιση της ιδίας και του Γιάννου Παπαντωνίου

papantoniou
Ολοκληρώθηκε περίπου στις επτά το απόγευμα η απολογία της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου, που είχε ξεκινήσει πέντε ώρες νωρίτερα.

Η κ.Κουράκου μπήκε στο γραφείο των ανακριτών κατά της Διαφθοράς μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του συζύγου της, που είχε διακοπεί χθες το βράδυ, μετά από δώδεκα ώρες, και συνεχίσθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί.

Πλέον η διάσκεψη των δικαστών θα κρίνει την ποινική αντιμετώπιση του ζεύγους, το οποίο αντιμετωπίζει κοινό κατηγορητήριο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η Σταυρούλα Κουράκου παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο περίπου 5 ώρες, και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που της αποδίδεται.

Το ζεύγος  στις 20.30 το βράδυ επρόκειτο να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελέως Αικατερίνης Τσιρώνη.

Αμέσως μετά, θα ξεκινούσε  η διάσκεψη ανακριτών και εισαγγελέα, προκειμένου να αποφανθούν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των δύο κατηγορουμένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης