Κρήτη: Τα τάπερ στο αυτοκίνητο 58χρονου από τα Χανιά είχαν μέσα... χασίς

Κρήτη: Τα τάπερ στο αυτοκίνητο 58χρονου από τα Χανιά είχαν μέσα... χασίς

Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε στο όχημα, οι αστυνομικοί άνοιξαν τα τάπερ και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι περιείχαν... ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρος243 γραμμαρίων

astynomia
Μόνο για να μεταφέρει φαγητό δεν χρησιμοποιούσε τα τάπερ που είχε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος αναγκάστηκε να σταματήσει σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Χανίων που έκαναν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε στο όχημα, οι αστυνομικοί άνοιξαν τα τάπερ και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι περιείχαν... ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρος243 γραμμαρίων! Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον 58χρονο οδηγό και τον προσήγαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

*** Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εντοπίσει ένα ύποπτο δέμα που περιείχε ναρκωτικά σε μια μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο και το είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Όταν πήγε και το παρέλαβε ένας 31χρονος Έλληνας, τον ακινητοποίησαν, άνοιξαν το πακέτο και βρήκαν μέσα 5,1 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ ο αποστολέας του δέματος αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης