Λάρισα: Επτά συλλήψεις για επεισόδια στο ΑΕΛ FC Arena

Λάρισα: Επτά συλλήψεις για επεισόδια στο ΑΕΛ FC Arena

Κατά τη διάρκεια του ματς της Λάρισας με τη Λαμία, νεαροί πετούσαν «βροχή» από μολότοφ, αναμμένους πυρσούς και πέτρες εναντίον των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο

astinomia-deftero
Την ώρα που η τοπική ομάδα αγωνιζόταν στη Λάρισα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το ΑΕΛ FC Arena βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια με πρωταγωνιστές νεαρούς που τα έκαναν γης Μαδιάμ και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις!

Οι ομάδες των νεαρών πετούσαν «βροχή» από μολότοφ, αναμμένους πυρσούς και πέτρες εναντίον των ΜΑΤ, ενώ έβαλαν φωτιά σε οκτώ κάδους απορριμμάτων του Δήμου τους οποίους χρησιμοποιούσαν ως οδοφράγματα, καταστρέφοντάς τους ολοσχερώς. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν αποτελεσματικά, διέλυσαν τους ταραξίες και οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν επτά από αυτούς ηλικίας 15 ως 23 χρόνων.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα σακίδιο με τέσσερις αχρησιμοποίητες μολότοφ, άλλο ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες ένας πυρσός, ένα πανό, μία φορητή μεγαφωνική συσκευή και δύο κουκούλες.
Οι επτά νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ και στους γονείς των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης