Αδέλφια συνελήφθησαν με ναρκωτικά, σφαίρες και καπνό

Αδέλφια συνελήφθησαν με ναρκωτικά, σφαίρες και καπνό

Κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας στην οποία χρησιμοποιήθηκε εκπαιδευμένος σκύλος, στο σπίτι των δυο αδελφών ηλικίας 36 και 37 χρόνων βρέθηκαν ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 26 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,3 γραμμαρίων και 72,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή

Hrwini-Larisa
Ναρκωτικά για όλες τις απαιτήσεις, σφαίρες και λαθραίο καπνό είχαν στο σπίτι τους δυο Έλληνες που συνελήφθησαν στη Λάρισα κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας στην οποία χρησιμοποιήθηκε εκπαιδευμένος σκύλος, στο σπίτι των δυο αδελφών ηλικίας 36 και 37 χρόνων βρέθηκαν ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 26 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,3 γραμμαρίων και 72,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Τα αδέλφια είχαν ακόμη 18 βλήματα φυσιγγίων που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και 106 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που επίσης κατασχέθηκαν, όπως και 120 ευρώ. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης