Απέτυχε η «θηλυκή» κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στο Σιδηρόκαστρο

Απέτυχε η «θηλυκή» κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στο Σιδηρόκαστρο

Δύο γυναίκες αρπαξαν έναν χρυσό σταυρό αξίας 3.000 ευρώ και έφυγαν - Συνελήφθη η μία από τις δύο - Αναζητείται η άλλη

astuynomia01
«Μακριά» χέρια είχαν δύο γυναίκες που μπήκαν σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Σιδηρόκαστρο παριστάνοντας τις πελάτισσες και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους δείξει διάφορα κομμάτια. Εκείνος δεν αντιλήφθηκε παρά μόνο όταν έφυγαν ότι είχαν αρπάξει έναν χρυσό σταυρό αξίας 3.000 ευρώ!

Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν μία 22χρονη Ελληνίδα, που προσήχθη στην Ασφάλεια και αποκάλυψε την ταυτότητα της 38χρονης συνεργού της. Όμως, η δεύτερη γυναίκα που έχει και το κλεμμένο κόσμημα δεν βρέθηκε και η έρευνα συνεχίζεται. Η 22χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή.

*** «Χέρι» στην τσάντα μιας 58χρονης ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα κατάστημα στην πόλη των Σερρών, έβαλε ένας 62χρονος Έλληνας και «βούτηξε» από μέσα τραπεζικά βιβλιάρια και μια κάρτα αναλήψεων. Όμως, ο δράστης δεν πήγε μακριά, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 22χρονος Έλληνας, όταν εξακριβώθηκε ότι το κινητό του είχε κλαπεί την περασμένη Δευτέρα από μια 33χρονη. Το κλεμμένο κινητό αποδόθηκε στην κοπέλα και ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αφού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του.

*** Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού μιας 44χρονης στα Καβάσιλα Ηλείας ένας 33χρονος Έλληνας και μπήκε μέσα σαν... κύριος! Αφού άρπαξε διάφορα τιμαλφή, έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού και προσήχθη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης