Αστυνομικός βρίζει χυδαία ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια- «Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από 'δω σαύρα»

Αστυνομικός βρίζει χυδαία ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια- «Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από 'δω σαύρα»

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο αστυνομικός

asty-09
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη χυδαία συμπεριφορά αστυνομικού σε ηλικιωμένη πρόσφυγα. Το περιστατικό διαδραματίστηκε ενώ η γιαγιά περίμενε στην ουρά του καμπ της Μόριας για να πάρει φαγητό.

Στο βίντεο φαίνονται τέσσερις αστυνομικοί να επιδεικνύουν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής, στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στη Μόρια,

Και οι τέσσερις αστυνομικοί ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

astyn_09
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας


Παράλληλα, σε βάρος των συγκεκριμένων αστυνομικών διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι ο ένας από τους αστυνομικούς, που εμφανίζεται να εξυβρίζει την αλλοδαπή, τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι άλλοι τρεις θα εξεταστεί, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, άμεσα στο πλαίσιο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι αστυνομικοί επιτίθενται στην ηλικιωμένη γυναίκα, φωνάζοντας της και εξυβρίζοντάς την με χυδαιότατους χαρακτηρισμούς.

«Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από 'δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@@@ αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια», ακούγεται να της λένε, ενώ μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα δίπλα της, φανερά φοβισμένη, την τραβά να φύγουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης