«Δίδυμο» νεαρών πίσω από πέντε κλοπές στη Σαντορίνη

«Δίδυμο» νεαρών πίσω από πέντε κλοπές στη Σαντορίνη

Ένας από το «δίδυμο», ηλικίας 19 χρόνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας το απόγευμα της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης και της Τετάρτης έκλεψε από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετρητά 

opke-peripoliko
Τις επιχειρήσεις και τις κατοικίες στη μαγευτική Σαντορίνη είχαν βάλει στο στόχαστρό τους δυο νεαροί αλλοδαποί, που εδώ και τρεις μήνες συνδύαζαν τις διακοπές τους με τις διαρρήξεις. Όπως αποδείχθηκε όταν εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές, ήταν και ικανοί... πορτοφολάδες!

Ένας από το «δίδυμο», ηλικίας 19 χρόνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας το απόγευμα της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης και της Τετάρτης έκλεψε από το ίδιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετρητά που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και ηλεκτρονικές συσκευές καταχώρισης παραγγελιών.

Αλλά και μαζί με έναν 18χρονο συνεργό του, είχαν παραβιάσει δυο σπίτια στις 19 Σεπτεμβρίου και είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ την ίδια ημέρα ο 19χρονος έκλεψε το πορτοφόλι μιας γυναίκας που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές όπως και ο 18χρονος που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης