«Δίδυμο» κακοποιών διέρρηξε 24 σπίτια στο Ηράκλειο

«Δίδυμο» κακοποιών διέρρηξε 24 σπίτια στο Ηράκλειο

Ο τρόπος δράσης των κακοποιών οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εξιχνίαση των διαρρήξεων

diarriksi-lostos
Ο τρόπος δράσης με τον οποίο είχαν γίνει 24 διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από τις 23 Μαΐου ως τις 2 Σεπτεμβρίου, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εξιχνίασή τους. Όπως αποκαλύφθηκε, πίσω τους κρύβονταν ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός.

Οι διαρρήκτες χτυπούσαν κυρίως νυχτερινές ώρες και παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα για να μπουν στα σπίτια, από τα οποία έκλεβαν μετρητά, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σύμφωνα με τα θύματα, η συνολική αξία όσων έκλεψαν από τα 24 σπίτια ξεπερνά τα 70.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 41χρονου, κατασχέθηκαν σφαίρες, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και δυο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσε το «δίδυμο».

Ο 41χρονος και ο 39χρονος συνεργός τουλάχιστον συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 41χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης