Παραγωγός χασίς συνελήφθη σε χωριό της Δράμας

Παραγωγός χασίς συνελήφθη σε χωριό της Δράμας

Στην κατοχή του βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 795,6 γραμμαρίων, καθώς και ένα δενδρύλλιο που εκριζώθηκε

Drama-xasis
Η επιτόπια έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός 54χρονου Έλληνα σε χωριό της Δράμας, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες τους ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση της παραγωγής του από το χασισόδεντρο το οποίο καλλιεργούσε σε εξωτερικό υπαίθριο χώρο.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 795,6 γραμμαρίων, ενώ σε ένα καλά κρυμμένο σημείο έξω από αυτό βρέθηκε και το ύψους 1,7 μέτρου δενδρύλλιο το οποίο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε. Ο 54χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

*** Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά στο κέντρο της πόλης της Χίου οδηγεί τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου η έρευνα στο σπίτι τριών μεταναστών που είχαν ζητήσει άσυλο και είχαν λάβει προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο σπίτι στην Προκυμαία, κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αρκετά τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση. Οι δράστες, δυο Ιρανοί ηλικίας 37 και 27 χρόνων και ένας 30χρονος Παλαιστίνιο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης