Για γέλια ή για κλάματα; Κόλλησε το κλειδί της στην πόρτα του σπιτιού και φώναξε την... αστυνομία!

Για γέλια ή για κλάματα; Κόλλησε το κλειδί της στην πόρτα του σπιτιού και φώναξε την... αστυνομία!

Η γυναίκα σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι, φωνάζοντας ότι μέσα στο διαμέρισμά της βρίσκεται διαρρήκτης και την εμποδίζει να ανοίξει την εξώπορτα

key_door
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγυιά της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αλιάκμονος.

Γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της αλλά δεν τα κατάφερνε. ‘Εντρομη βγήκε στον δρόμο καλώντας την αστυνομία και ξεσηκώνοντας την γειτονιά, υποστηρίζοντας ότι μέσα στο σπίτι της βρίσκεται διαρρήκτης, ο οποίος κρατά την πόρτα και εμποδίζει την είσοδο της!

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Φθάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα ανάστατη και όλη τη γειτονιά στα μπαλκόνια και στον δρόμο.

Πλησιάζοντας στην πόρτα και έχοντας οι αστυνομικοί τα κλειδιά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας διαρρήκτης και κανένας κλέφτης. Απλά, είχε κολλήσει το κλειδί της πόρτας.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης αποχώρησαν από το σημείο, αφού πρώτα συμβούλεψαν τη γυναίκα να είναι πιο προσεκτική και να... φτιάξει την κλειδαριά της.

Πηγή: www.patrastimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης