Τρίκαλα: 68χρονη πωλούσε αυτοσχέδια τσιγάρα και ναρκωτικά χάπια

Τρίκαλα: 68χρονη πωλούσε αυτοσχέδια τσιγάρα και ναρκωτικά χάπια

Στην κατοχή της  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 800 αυτοσχέδια τσιγάρα με χύμα αφορολόγητο καπνό και 100 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή

cigar
Γέμιζε κενά τσιγάρα με αδασμολόγητο καπνό και τα διέθετε προς πώληση, μια 68χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Μάλιστα, πωλούσε στην «πελατεία» της και ναρκωτικά χάπια που κατείχε παράνομα.

Στην κατοχή της κατασχέθηκαν 40 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 800 αυτοσχέδια τσιγάρα με χύμα αφορολόγητο καπνό και 100 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων της άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Κομοτηνή συνελήφθη μια 55χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και κατέσχεσαν 39 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 250 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Η 55χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης