Κατερίνη: 28χρονος Έλληνας διέρρηξε έξι φορτηγά της ίδιας εταιρείας

Κατερίνη: 28χρονος Έλληνας διέρρηξε έξι φορτηγά της ίδιας εταιρείας

Ο νεαρός ξεκίνησε τη δράση του τον Σεπτέμβριο και τη συνέχισε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και συνελήφθη

truck
Επί δυο μήνες έβγαζε «χαρτζιλίκι» παραβιάζοντας τα φορτηγά μιας εταιρείας μεταφορών στην Κατερίνη, ένας 28χρονος Έλληνας που είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στους υπεύθυνους της επιχείρησης! Μετά από έξι διαρρήξεις, όμως, η δράση του διακόπηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν το νεαρό ως δράστη έξι διαρρήξεων που είχαν γίνει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε ισάριθμα φορτηγά στον χώρο στάθμευσης της εταιρείας και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 28χρονος είχε κλέψει συνολικά πάνω από 1.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των τις 3.300 ευρώ. Ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζετα.

*** Τέσσερις ημέρες μετά την εισβολή του σε ένα λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στη Μυτιλήνη, όπου το είχε αφήσει ξεκλείδωτο ο 48χρονος οδηγός του, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 20χρονος αλλοδαπός που είχε αρπάξει το τσαντάκι του οδηγού με 110 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Ο μετανάστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης