Ο Αδωνις Γεωργιάδης έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ

«Είναι 13’ λιγότερα από την επίδοση που είχα κάνει πέρυσι. Είμαι υπερήφανος, διότι προπόνηση ενός έτους απέδωσε», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook o Άδωνις Γεωργιάδης

Adonis_Georgiadis11
Πιστός στο ραντεβού του και φέτος ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έτρεξε χθες το βράδυ στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να αναρτήσει και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του. Μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα παροτρύνοντας τον κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Έγραψε λοιπόν στο μήνυμα του: «Λοιπόν, τερμάτισα στον φετινό νυκτερινό ημιμαραθώνιο, στην Θεσσαλονίκη φέτος στις 2 ώρες και 14 λεπτά. Είναι 13’ λιγότερα από την επίδοση που είχα κάνει πέρυσι. Είμαι υπερήφανος, διότι προπόνηση ενός έτους απέδωσε.

Επί της ουσίας, ο χρόνος τερματισμού είναι δευτερεύον πράγμα. Το σημαντικό είναι η άσκηση. Σ' εμένα, η απόφαση μου να συμμετέχω σε τέτοιου είδους αγώνες και η υπέρτατη πρόκληση να προσπαθήσω να τερματίσω στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. τον Νοέμβριο, μου έκανε απίστευτο καλό. 

Adonis_Georgiadis
Adonis_Georgiadis1
Adonis_Georgiadis2
Adonis_Georgiadis3

Adonis_Georgiadis8
Adonis_Georgiadis9
Adonis_Georgiadis10
Κλείσιμο


Άρχισα να προσέχω την διατροφή μου, εντάξει όχι όσο θα ήθελα ακόμη, αλλά εν πάση περιπτώσει αρκετά, και με έβαλε στη λογική να προπονούμαι όσο μπορώ περισσότερο, ακόμη και στον ελάχιστο χρόνο μέσα στο βεβαρυμένο Πρόγραμμά μου.

Από τη θητεία μου στο Υπουργείο συνειδητοποίησα πόσο λάθος κάνουμε που αδιαφορούμε και δεν βάζουμε λίγη έστω άσκηση στη ζωή μας.


Μακάρι να πείσω έστω και έναν από εσάς να το κάνει. Αν όλοι μας κάναμε έστω 20’ άσκηση την ημέρα, θα είχαμε τεράστια μείωση στα εμφράγματα και στα εγκεφαλικά, στην παχυσαρκία και το κυριότερο θα απολαμβάναμε διαφορετικά τη ζωή, διότι η καλή υγεία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ποιότητα ζωής.
Ειδικά εδώ, έχω συνδυάσει την προσπάθεια μου με την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, με επικεφαλής την Έλενα Ράπτη για την καταπολέμηση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Μια καμπάνια που ενημερώνει τους γονείς από το ένα Άκρο της Ελλάδας έως το άλλο για μία κρυμμένη μάστιγα που οφείλουμε να ξεριζώσουμε.
Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν, που το κατάφερα και μακάρι του χρόνου να είμαστε καλά και να συναντηθούμε πάλι εδώ.

Το νέο αγωνιστικό μας ραντεβού στον κλασικό μαραθώνιο τον Νοέμβριο, στην πλήρη διαδρομή των 42 χλμ., αν με αξιώσει ο Θεός. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

ΥΓ.: Στη διαδρομή έβγαλα μερικές φωτό για να δείτε λίγο το κλίμα αυτής της μεγάλης γιορτής, εδώ στην Θεσσαλονίκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης