Αλλοδαποί έβγαλαν ξανά μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε Μαροκινός

Αλλοδαποί έβγαλαν ξανά μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε Μαροκινός

Δύο αλλοδαποί τσακώθηκαν με τον ένα να τραβά μαχαίρι - Στο πόδι τραυματίστηκε ο Μαροκινός - Αναζητείται ο δράστης - Την ίδια στιγμή γίνονταν τα εγκαίνια καταστημάτων στο πλαίσιο αναμόρφωσης της  πλατείας

IMG_5032
Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν αλλοδαποί έβγαλαν τα μαχαίρια, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι ένας Μαροκινός

Συγκεκριμένα πριν από λίγο στην πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας δυο αλλοδαποί τσακώθηκαν έντονα και ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον άλλον στον πόδι και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έκλεισε τους δρόμους στην περιοχή όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο τραυματισμένος είναι από το Μαρόκο και δήλωσε στην αστυνομία πως ο άλλος που τον μαχαίρωσε ήθελε να τον ληστέψει, βέβαια σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους εργαζόμενους της περιοχής το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού καθημερινά πραγματοποιείται χρήση και διακίνηση.

Σημειώνεται ότι την ώρα που εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό, σε απόσταση λίγων μέτρων ο πραγματοποιούνταν εγκαίνια δέκα νέων καταστημάτων, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο αναμόρφωσης του προσώπου της περιοχής.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα σε δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Βάθη, ένας αλλοδαπός έσφαξε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των περαστικών έναν άλλον αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πλησίασε τον αλλοδαπό και με ένα σπασμένο μπουκάλι, του έκοψε τον λαιμό.

Tο θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης