Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στην Εύβοια - Συνελήφθη 32χρονος

evia_kanavi

Η εγκατάσταση αποτελούνταν από σύστημα εξαερισμού με φυσούνες υπενδυμένες με ασημόχαρτο, φίλτρα και μηχανισμό εξαερισμού, ανεμιστήρα, δυο μετασχηματιστές με προεκτάσεις που κατέληγαν σε ειδικό κάτοπτρο με λάμπες θέρμανσης

Άρτια εξοπλισμένο ήταν το εργαστήριο για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης που ήταν εγκατεστημένο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού ενός 32χρονου σε περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Τετάρτης.

Η εγκατάσταση αποτελούνταν από σύστημα εξαερισμού με φυσούνες υπενδυμένες με ασημόχαρτο, φίλτρα και μηχανισμό εξαερισμού, ανεμιστήρα, δυο μετασχηματιστές με προεκτάσεις που κατέληγαν σε ειδικό κάτοπτρο με λάμπες θέρμανσης, μια ηλεκτρική συσκευή αυτόματου ποτίσματος, χρονοδιακόπτη και ρυθμιστές τάσης, ηλεκτρονικό θερμόμετρο και ηλεκτρονικό μετρητή ΡΗ με σταθεροποιητές και ηλεκτρική αντλία νερού.

Στο εργαστήριο βρέθηκαν γλάστρες με τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,13 μέτρου, ενώ κατασχέθηκαν 52,40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία δοχεία με χασισέλαιο, 29 δοχεία με οργανικά λιπάσματα, ένα κουτί με διάφορα εργαλεία, κλαδευτήρι, ψεκαστικό μπουκάλι, ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ με 20 φυσίγγια και πέντε τρίφτες. Ο 32χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης